1. Amatör’de 2. Yarı Heyecanı Başladı

1. Amatör’de 2. Yarı Heyecanı Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2015 13:42
1. Amatör’de 2. Yarı Heyecanı Başladı

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde Merkez Gençlik ve Keçiborlu Belediyespor arasındaki zirve yarışı son haftaya kadar devam edeceğe benziyor.

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde 2. yarının startı verildi. Verilen ara sona ererken takımların çoğu üniversite öğrencilerinden kurulu olması nedeniyle maçlarına eksik çıkmak zorunda kaldılar. Lider Merkez Gençlikspor, Özel İdare’yi 3-0 yenerek puanını 28’e çıkardı ve zirve keyfini sürdürdü. Lideri takipçisi Keçiborlu Belediyespor ise Çünürspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Sarı-kırmızılılar, 32. Dakikada Ümit Kış’ın golüyle galip gelmesini bildi.

Karşılaşmanın 44. Dakikasında hava topu mücadelesinde Çünürsporlu Halit ile Keçiborlu Belediyesporlu Şevki çarpıştı. Sert bir müdahale ile yerde kalan Şevki, büyük açı yaşarken ağzından küfür çıkınca hakem direkt kırmızı kartla bu oyuncusu oyundan ihraç etti. Yine Çünürsporlu Kader Ahmet, yerde yatan Şevki’ye tekme atmaya kalkınca hakem bu oyuncuyu da kırmızı kartla cezalandırdı. Halit ise Şevki’ye yaptığı müdahaleden dolayı sarı kart gördü. Keçiborlu Belediyespor Antrenörü Derya Tutkun ise daha önce itirazlarından dolayı tribüne gönderilerek hakemlere ve rakip oyunculara tepki gösterdi. Sarı-kırmızılılar, puanını 24’e çıkardı ve 2. Sıradaki yerini korudu. Küçük Hacılarspor ise Şarkikaraağaç Belediyespor’u deplasmanda tek golle dize getirdi ve haftayı karlı kapattı. Sarı-yeşilliler, puanını 21’e çıkardı ve 3. Sıraya yükseldi.

Gülcüspor ise evinde Senir Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar 12 puanda kalırken Senir Belediyespor ise puanını 12’ye çıkardı.

1.AMATÖR FUTBOL LİGİ’NDE TOPLU SONUÇLAR:
Şarkikaraağaç Belediye-Küçük Hacılarspor: 0-1
Özel İdare-Merkez Gençlikspor: 0-3
Çünürspor-Keçiborlu Belediyespor: 0-1
Gülcüspor-Senir Belediyespor:1-3
HAFTANIN PROGRAMI

8 Şubat Pazar
Milli Egemenlik Sahası:
Saat: 12.30 Küçük Hacılar-Gülcüspor
Saat 14.30 Merkez Gençlik-Çünürspor
Özel İdare Sahası:
Saat: 14.00 Ceza İnfaz-Özel İdare
Keçiborlu İlçe Sahası:
Saat: 14.00 Keçiborlu Belediye-Şarkikaraağaç Belediye

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor