10 İl İçin Kuvvetli Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları, kuvvetli kar yağışı ve don tehlikesine karşı uyardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2012 10:44
10 İl İçin Kuvvetli Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları, kuvvetli kar yağışı ve don tehlikesine karşı uyardı.

Hava sıcaklığının, kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin büyük bölümünde görülecek olan yağışların; sabah saatlerinde Bartın, İnebolu ve Sinop ile öğleden sonra Batı Karadeniz'de (Zonguldak, Bartın, Sinop, Bolu, Düzce, Karabük ve Kastamonu) kuvvetli kar, akşam saatlerinde Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının, kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

AKDENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden itibaren Hatay ve Osmaniye yağmurlu, akşam saatlerinde Isparta çevrelerinin karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.