10 Kasım Yas Tutma Günü Değildir

10 Kasım Yas Tutma Günü Değildir

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Kasım 2017 10:45
10 Kasım Yas Tutma Günü Değildir

MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’ncu yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çapraz, mesajında “Başbuğ Atatürk’ü daha iyi anlamak, eşsiz hizmetlerini samimiyetle kavramak için 10 Kasım bir fırsat, bir dönümdür” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, yayınladığı mesajda; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu, Milli Mücadelemizin Lideri Başbuğ Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. sene-i devriyesini saygı, özlem ve rahmetle yâd ediyoruz. Başbuğ Atatürk, aldığı her kararda, yaptığı her icraatta, attığı her adımda Türk Milletine inanmış, Türk Milletinin hür ve bağımsız yaşaması için mücadele etmiştir. 57 yıllık ömründe sayısız ilklere ve ilkelere imza atarak. Değişmeyen ilke ve Türk Ülküsüyle Türk Tarihine mühür vurmuştur. .Şüphesiz ki 10 Kasım bir ağlama, dövünme ve yas tutma günü değildir. Başbuğ Atatürk’ü daha iyi anlamak, eşsiz hizmetlerini samimiyetle kavramak için 10 Kasım bir fırsat, bir dönümdür. Önemli olan Başbuğ Atatürk’ün kutlu emanetlerine sahip çıkmak, büyük mirasına leke sürdürmemek, Türkiye Cumhuriyeti’nin payidarlığına zarar verilmesine müsaade etmemek, İlke ve Ülkülerine sımsıkı sarılmaktır. Başbuğ Atatürk’ün “en büyük eserim” diyerek övdüğü Türkiye Cumhuriyeti’nin sinsi, istismarcı ve çıkarcı hainlere kurban verilmemesi konusunda her an dikkatli olmak her Türk Evladının taviz verilemez görevi olmak zorundadır. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadele kahramanlarımızla birlikte Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi minnet, özlem ve şükran duygularımızla anıyor, dualarla yad ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.