10 Santim Değil 38 Santim

Katıldığı canlı yayın programında Isparta Belediyesini eleştiren AK Partili İl Genel Meclis üyesi ve Meclis Başkanı Osman Zabun’a cevap, Yusuf Ziya Günaydın’dan geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2013 11:22
10 Santim Değil 38 Santim

Isparta Belediyesi’nin asfalt çalışmalarını eleştiren İl Genel Meclisi Başkanı Osman Zabun’a cevap veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın: “Osman bey, 5-10 cm’lik asfalt döküyorlar demiş. Biz 20 cm’i mekanik. 18 cm’de asfalt olmak üzere toplam 38 cm döküm yapıyoruz. Bunun fotoğrafını da görebilirsiniz” dedi.

Katıldığı canlı yayın programında Isparta Belediyesini eleştiren AK Partili İl Genel Meclis üyesi ve Meclis Başkanı Osman Zabun’a cevap, Yusuf Ziya Günaydın’dan geldi.

Başkan Günaydın, “Bırakın boş siyaset yapmayı. Halk bunlara inanmıyor. Bizim yaptığımız hizmet ortada” dedi.

BEN ISPARTA’YA HİZMET EDİYORUM
Kendisinin Isparta’da bulunan herkesin Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Günaydın: “Yaptığımız asfalt çalışmaları ortadadır. Yaptığımız her çalışmanın en ufak ince ayrıntısına kadar hesaplamaları yapılıyor. Osman Zabun’un dediği gibi 5-10 cm değil, 38 cm’dir.

Bazen duyuyorum neden asfalt döküyorsunuz diyenleri onlara da şunu söylemek istiyorum. Bazı kurumlarımızın çalışmaları alt yapı da yani telefon, doğalgaz internet hattı gibi. Bu kurumlarımız çalışma yaparken asfaltı kırıyoruz. Mecbur yenisinin yapılması gerekiyor. Şehrin yorgun yolları var. Bu yollarımızı yenilememiz gerekiyor. Gece gündüz ekiplerimiz çalışıyor. İşçilerimiz mesai kavramını unuttular.

Birçok Ispartalı bana dua ediyor. Bize diyorlar ki, yeni dökülen asfaltta yola çıktık mı? sakin sularda yol alan gemi gibi gidiyoruz. Bu beni mutlu ediyor. İlimizi büyük Atatürk’ün dediği muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için mücadele ediyoruz.

Şehrimizde 10 yıldır hareketlilik yok. Bunu kendi imkanlarımızla yok etmeye çalışıyoruz. Isparta halkının vebali var üzerimizde. Şehri nakış gibi işliyoruz. Hizmetin en iyisini vermek için mücadele ediyoruz. Tabi ki de herkesi memnun etmek imkansız ama biz üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum