124 Motosiklet Trafikten Men Edildi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, egzoz ve motosikletlerden gelen ihbar ve şikayetlerin artması sebebiyle denetimler gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
124 Motosiklet Trafikten Men Edildi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, egzoz ve motosikletlerden gelen ihbar ve şikayetlerin artması sebebiyle denetimler gerçekleştirildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “ihbar portalları üzerinden bildirilen abartı egzoz ve motosikletlerden gelen ihbar ve şikayetlerin artması sebebiyle takviye çıkartılan sivil personellerimiz ile beraber, özelikle çevreyi rahatsızlık veren motosikletlerin yoğun olarak kullandığı güzergâh/kavşaklarda;

15/07.2023 ile 15.08.2023 tarihleri (1 Aylık) arasında yapılan denetimlerde;

1985 Adet motosiklet ve sürücüsü kontrol edilmiş,

1155 motosiklet ve sürücüsüne toplam 2.883.399,00 ₺ trafik idari para cezası düzenlenmiş.

124 adet motosiklet TRAFİKTEN MEN EDİLMİŞTİR.

Özellikle çevreyi rahatsız eden motosikletler üzerine vatandaşlarımızın şikayetlerinin yoğunlaştırdığı bölgelerde en yakında bulunanlar ekiplerimizce anlık olarak müdahale edilmektedir.

Yaptığımız denetimler, halkımızın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için yoğunlaşarak devam edecektir.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 0.505.318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz, iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşehrilerimizin bilgisine sunuyoruz.” Denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.