16 Yıldır Bitmeyen İnşaat: ITKM

1998 yılında başlanan ITKM projesi başkan Günaydın’nın yeni görev süresinde de bitrilemez ise tam 21 yıllık bir süreçten geçmiş olacak.

Yayınlanma:
16 Yıldır Bitmeyen İnşaat: ITKM

16 yıldır Isparta'nın tam da ortasından bulunan ve kanayan yarası haline gelen ITKM inşattının Temeli 1998 yılında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Aybatılı (1994-1999) tarafından ulusal proje yarışması ile atılmış ve yapımına başlanmıştı.

Yerel seçimin galibiyetle kapatan yeni başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın (1999 - 2004) birinci döneminde mevcut yapılanlar yıkılmış, yeni projesi çizilmiş ve temeli atılmıştı. Günaydın'ın ilk 5 yıllık görev süresinde inşaat çeşitli sebeplerden bitirilememişti.

2004 yerel seçimlerinde başkanlığı kazanan Hasan Balaman (2004- 2009) 5 yıllık görev süresince inşaatın ilerlemesine sebep olmuş ancak oda görev süresi boyunca ITKM inşaatını bitirip açamamıştı.

Ardından Yusuf Ziya Günaydın’ın (2009 - 2014) ikinci dönemi gelmiş firma ile çeşitli pazarlıklar yapılmış yeni zeyilnameler oluşturulmuş belediye ile yüklenici firma arasında ki sorunlar çözülmeye çalışılmıştı. Ancak belediye başkanı Günaydın’ın 2. 5 yıllık döneminde de inşaat tamamlanamamıştı.

Ve 3. Yusuf Ziya Günaydın dönemi (2014- …. )

1998 yılında başlanan ITKM projesi başkan Günaydın’nın yeni görev süresinde de bitrilemez ise tam 21 yıllık bir süreçten geçmiş olacak.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezinin şehrin ortasında yıllardır atıl kalmasının vebali sizce kimin? 

TAKDİRİ ISPARTA HALKINA BIRAKIYOR VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ…

www.ajans32.com Özel Haberidir...

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum