18 Polise Şok Soruşturma

Gözaltındaki Şüphelilere Cep Telefonu Kıyağı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Şubat 2015 22:24
18 Polise Şok Soruşturma

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde görevli D.Ö, A.Ç, G.O, H.A ve Ö.D. ile nezarethanede görevli F.K, M.S, M.Y, A.T, M. E. B, H.Ç, K.U ve Y.Ş,isimli polis memurları hakkında "Görevi Kötüye Kullanma ve Soruşturma Gizliliğini İhlal" iddiasıyla soruşturma açıldı.

13 POLİS HAKKINDA NİÇİN SORUŞTURMA AÇILDI?
20 Ocak 2015 tarihinde Isparta merkezli yapılan eş zamanlı operasyonda Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3'ü eski 10 emniyet personeli resmi belgede sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal ve iftira iddiasıyla görev yaptıkları illerden gözaltına alınarak Isparta'ya getirilmişti.

Savcılıkça ifadeleri alınmak üzere mahkemeye çıkartılmadan önce nezarethanede bekleyen 3'ü eski 10 polise "İzinsiz cep telefonu ile iletişim kurma"olanağı sağlandığı tespit edildi.

Daha sonra Savcılık tarafından soruşturma açılan 13 polisin ifadeleri alındı. Tek tek ifade veren 13 polis daha sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.