1967 Ispartaspor Teknik Direktörünü Buldu

1967 Ispartaspor, takımın başına İzmir Bornovaspor’u şampiyonluğa taşıyan Alper Timur’u getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2011 11:12
1967 Ispartaspor Teknik Direktörünü Buldu

Güller diyarının Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde iddialı ekiplerinden 1967 Ispartaspor, takımın başına İzmir Bornovaspor’u şampiyonluğa taşıyan Alper Timür’u getirdi.

Daha önce Altay, Ankaragücü gibi Süper Lig ekiplerinde forma giyen U- U-18, U-21 ve A Milli Takımlarında ter döken Timür, geçtiğimiz yıl İzmir temsilcisiyle mutlu sona ulaştı. Ispartaspor eski Teknik Direktörü Tarık Söyleyici ile Altay’da forma giyen Timür’le yönetim her konuda anlaştı. Timür, önümüzdeki günlerde Isparta’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

1967 Ispartaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Durgun, Alper Timür’la her konuda anlaştıklarını doğruladı. Durgun, “Alper hocamızın takımımızda başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisi futbolculuk döneminin yanı sıra antrenörlükte de başarılı bir isim. Alper Timur dönemi resmen başlamıştır, camiamıza hayırlı olsun” dedi.

1967 Ispartaspor’un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Alper Timur:
Önemli olan para değil, yönetimin verdiği güvendir 1967 Ispartaspor’un başına geçeceği çok mutlu olduğunu belirten Timür, “Para için değil, şampiyonluk için geliyorum. Atakan Yazgan Bey ve ekibinin teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Bu yönetimle iyi işler yapacağız” dedi.

Uzun yıllar Süper Lig’de Altay, Ankaragücü’nde oynayan Timur, Genç, Ümit, Olimpiyat ve A Milli Takımda 30’un üzerinde forma giydi. Fenerbahçe unutulmaz kaptanlarından Onur Kayador’un da milli takımdan takım arkadaşı olan Timur, “Önemli olan para değil, yönetimin verdiği güvendir” diyerek Başkan Atakan Yazgan ve ekibine olan güvenden bahsetti.
Bugün yönetimle İstanbul’da bir araya gelerek transfer görüşmelerine hız vereceğini belirten Teknik Patron Alper Timur, “Bornovaspor’da güzel işlere imza attım. Bornova’yı 2 kez şampiyon yaptım. Küçük rakamlara terfilerde finallere kadar geldik. Para için değil, şampiyonluk için geliyorum. Atakan Yazgan Bey ve ekibinin teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. Bu yönetimle iyi işler yapacağız” dedi.

Timur, Isparta’ya yabancı olmadığını ve yönetimin profesyonel düşüncelerinin kendisini etkilediğini belirterek, “Paradan çok daha önemlisi yönetimin tarzı. Planları profesyonel düşüncelere sahip idarecilerin iş başında olması. Rakiplerimize göre bir adım gerideyiz. Geç başlıyoruz. Benim olduğum yerde hedef olur.
Hedefe gitmemiz gerekiyor. Şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah BAL Ligi’nde bu yıl misafir olacağız” şeklinde konuştu.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum