1967 Ispartaspor'dan 2 Transfer Daha

Bölgesel Amatör Lig'de bu yıl iddialı takım kurmayı planlayan 1967 Ispartaspor, Denizli Yeşilköyspor'dan orta saha İbrahim Kaç ve Ispartaspor’dan santrfor Samet Kırmızıgül'ü renklerine bağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ağustos 2011 12:12
1967 Ispartaspor'dan 2 Transfer Daha

Güller diyarının Bölgesel Amatör Lig’deki iddialı ekiplerinden 1967 Ispartaspor, dış transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Önceki gün Özel İdare ve Ispartaspor peşinde olduğu Fransa 2. Lig ekiplerinden AS Ornans takımın gol makinesi santrfor Mahmut Tur’u transfer eden yeşil-pembe-siyahlılar, şimdi de Denizli Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeşilköyspor’dan orta saha İbrahim Kaç ve Ispartaspor’dan santrfor Samet Kırmızıgül’ü renklerine bağladı.

2002 yılında Denizli Belediyespor’da profesyonel olan 30 yaşındaki Kaç, 2005 yılında Aydınspor forması giydi. Kaç, “1967 Ispartaspor forması giyeceğim için mutluyum. Görev yaptığım Isparta’da şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor