2 Nisan Otizm Günü Kutlandı

2 Nisan Otizm Haftası nedeniyle, Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma derneği tarafından Valilik önünde program düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Nisan 2014 11:20
2 Nisan Otizm Günü Kutlandı

2 Nisan Otizm Haftası kutlamalarına İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Sağlık İl Müdürü Mehmet Karakaya ve davetliler katıldı. Yapılan Programa, İmam Hatip Ortaokulu, Şaik Lisesi, İMKB Ortaokulu ve Süleyman Demirel Üniversitesi'nden gönüllü öğrenciler katıldı.

AMACIMIZ OTİSTİK BİREYLERİ HAYATA BAĞLAMAK
2 Nisan Otizm Günü nedeniyle koonuşma yapan Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melehat Köse, kendisinin de bir otistik çocuk annesi olduğunu belirterek, otistik çocuklar için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Başkan Köse, "2 Nisan Otizm Günü'nün kutlama programa programındayız. Bu günün önemi oldukça büyük. Bende Bir Otistik çocuk annesiyim. Ama bu konudan hiç gocunmadım. Hatta otistik çocuk annesi olmaktan gurur duyuyorum.

Bizim bu derneği kurmamızın sebebi otistik çocukların ve bireylerin, hayattan kopmamaları içindir. Eğitim ve sosyal aktivitelerden yoksun kalmaları içindir. Biz burada otistik çocuk anne ve babaları olarak mücadelemize devam edip bu çocuklarımızı hayata bağlamak için çok çalışacağız” dedi.

Daha sonra Valilik önündeki programın ardından dernek üyeleri ve davetliler Vali Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.