2 Otoparkla Sorun Çözülmez

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, şehrin trafiğinin şehir merkezinde yoğunlaştığını belirterek; “Bu sorun iki otopark yapmakla çözülmez. Trafiğin şehrin tüm bölümlerine yayılması gerekir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2014 23:23
2 Otoparkla Sorun Çözülmez

Ak Parti, CHP ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları dün Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası’nın olağan genel kurul toplantısına katıldılar.

ÇAKAN; “YEREL YÖNETİMLER HAYATI
KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN SEÇİLİR”
Toplantıda Divan Başkanlığını yapan Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı genel kurula katılan üç partinin belediye başkan adayına da ayrı ayrı söz verdi. Bu doğrultuda ilk olarak kürsüye Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan geldi.

Çakan konuşmasında; “Bizim kendimize göre farklı bir yerel yönetim anlayışımız var. Bilindiği gibi şehirdeki insanlar Belediye başkanını yaşamı ve hayatı kolaylaştırsınlar diye seçerler. Biz göreve geldiğimizde esnaflarımızla iç içe olacağız. Onların sorunlarını yakınen takip edip çözümü noktasında çalışmalar yapacağız. Esnafımıza hak ettiği değeri verdiğimiz zaman sorun yok demektir zaten.

“TAKSİCİ VE OTOMOBİLCİ ESNAFIMIZ
İÇİN PROJELERİMİZ OLACAK”
Siz şoför esnafları aslında ticari faaliyetleriniz dışında bir anlamda şehrimizin tanıtımında fahri görevlidirler. Çünkü, ilimize gelen bir yabancı kişi bindiği takside nereye gideceğini sorar, adresler sorar. Taksici esnafı ise onlara her türlü yardımda bulunarak şehrimizi en iyi şekilde tarif ederler. Şehrimizin sorunları konusunda da şoför esnafı aslında bir anketör konumundadır. Biz göreve geldiğimiz zaman şoför ve otomobilci esnafına yönelik çalışmalar yapacağız. Taksi duraklarından, diğer tüm sorunlara kadar hepsini çözeceğiz.

“TRAFİK SORUNU 2 OTOPARK YAPMAKLA ÇÖZÜMLENMEZ”
Şehri, öğrencinin cep harçlığına muhtaç olmaktan çıkaracağız. Isparta’nın gelişimini çok farklı atılımlarla gerçekleştireceğiz. Bu zamana kadar bu gelişimin yani şehrin gelişiminde yavaş kalındığını görüyoruz. Bu şehirde trafik sorunu otopark sorunu haline gelmiş. Oysa, bu sorun iki otopark yapmakla çözümlenmez. Bu sorun şehrin göbeğindeki trafik yoğunluğunun şehrin başka bölümlerine yayarak çözümlenebilir. Biz bu gibi büyük hedeflerle hareket ediyoruz.

“KENT KONSEYİNİ İŞLER HALE GETİRECEĞİZ”
Bir önemli konu da Kent Konseyi meselesidir. Bu konsey şuanda ilimizde pasif durumdadır. Ben, bu Konseyi çok önemsiyorum ve çok işler yapabileceğine de inanıyorum. İnşaallah göreve biz gelirsek Kent Konseyine modern bir hizmet binası yapacağız ve bu konseyi aktif çalışır ve şehirde etkili hizmetler yapar duruma getireceğiz. Kent Konseyi göstermelik bir konsey olmaktan çıkacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum