2018’i Özetledi 2019’dan Diledi

2018’i Özetledi 2019’dan Diledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2018 20:17
2018’i Özetledi 2019’dan Diledi

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, yayınladığı yeni yıl mesajında ekonomi, dış politika ve sosyal yaşam anlamında özetleyerek 2019’dan dileklerini sıraladı.

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, “2018 yılı; Türkiye tarihinin en ağır ekonomik krizinin yaşandığı, Suriye’den ülkemize sığınmacı olarak gelenlerin ekonomimize ağır yıkımlar yarattığı, dış ve iç politikalarda krizlerin ve çekişmelerin yaşandığı, kadın cinayetlerinin ötesinde kadın katliamlarına dönüştüğü, saray saltanatı, şatafat ve israfın arttığı bir yıl olmuştur.

2019 yılının; Krizlerin aşıldığı, Suriyeli sorunlarının çözüldüğü, saray harcamalarının, şatafat, rant ve bütçe açıklarının vatandaşın sırtından kaldırıldığı, üretimin arttırıldığı, asgari ücretlinin ve emeklinin yüzünün güldüğü, geçim sıkıntısının intiharlara, aile içi şiddete yol açmadığı bir yıl olmasını temennisiyle hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlık mutluluk ve refah getirmesini, İYİ’liklerle dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.