27 Girişimci İş Yeri Açacak

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (YBEM)’nin ev sahipliğinde KOSGEP ve BAKA’nın uyguladığı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifikaları kursiyerlere takdim edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2013 15:23
27 Girişimci İş Yeri Açacak

27 kişinin eğitim aldığı uygulamalı girişimcilik kursunun sertifikaları, dün öğle saatlerinde Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin konferans salonunda düzenlenen törenle kursiyerlere takdim edildi.

DESTEK BEKLEYİN GİRİŞİMCİ OLUN
Bugüne kadar 1000’in üzerinde sertifika verdiklerini dile getiren KOSGEP Müdürü Yurdun Yıldırım, “100’ün üzerinde işyeri açılmasına vesile olduk. Ortalama 1000’in üzerinde de kursiyerimize sertifikalarını ulaştırdık. Bu tabloyu görmek bizleri mutlu ediyor. Destek bekleyin. Girişimci olun” şeklinde konuştu.

Öte yandan kursiyerlere sertifikalarını vermek için törende hazır bulunan BAKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Pehlivan, “KOSGEP ve biz her zaman hazırız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.