3 Ay Sonra Maaş Ödeyemez

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 3 ay sonra maaş ödeyemeyeceğini ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2014 23:31
3 Ay Sonra Maaş Ödeyemez

Seçim çalışmalarına Bağlar mahallesinde devam eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, yine Günaydın ve icraatlarına yüklendi.

Gerçekleştirilen Bağlar mahallesi toplantısında vatandaşlara hitap eden Uzaktaş, çok konuşulacak bir iddiayı ortaya attı. Uzaktaş, Isparta Belediyesi’nin iller Bankasındaki kredi limitesinin dolduğunu ve bu sebepten dolayı belediyenin 3 ay sonra maaş ödeyemeyeceğini belirtti. Uzaktaş ayrıca Günaydın’ın kendisini tahsildar sandığını da belirterek, Günaydın’ın 2009 yılındaki seçim beyannamesini hatırlatarak Günaydın’ın bir çok projesini hayata geçiremediğini ileri sürdü.

Uzaktaş, “Başkanların bir kerameti var. Ne kadar yağdanlık varsa etrafına topluyorlar. Bunlara yağ çekiyor. Sonra bu her şeyi güllük gülistanlık sanıp yağdanlıklarının aklına uyuyor. Günaydın Isparta’ya vaatlerde bulundu. 7 yıldızlı saray otel, Huston, 7 minareli cami, ulaşım metrobüs olacaktı. Anlattığına bakarsanız Isparta cennet olacaktı. Ben hesapladım çok hizmet yapmış. Hizmetleri sayıyorsunuz sayma konusunda sıkıntı yok. Bir iki iki buçuk. Isparta belediyesinin tahsildara ihtiyacı yoktu. Bazıları kafayı buldu mu borçları alacak zanneder, bu arkadaşta borçları ödedim zannediyor. Ben iddia ediyorum. 3 ay sonra personelinin maaşını ödeyemez. İller Bankasındaki kredi limitesi doldu. Kendi projesinin gerçekleştiremediği için ihmal ettiği ötelediği ITKM’yi görüyorsunuz. Isparta’nın ve belediyenin hizmete kavuşması için 30 Mart’ta Ak Parti’de buluşalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum