30 Derece Sıcakta Yardım İzdihamı

Kimse Yok Mu Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından yardıma muhtaç ailelere yapılan gıda paketi yardımında izdiham yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Temmuz 2014 14:59
30 Derece Sıcakta Yardım İzdihamı

AJANS32 ÖZEL HABER

Kimse Yok Mu Yardım ve Dayanışma Derneği Isparta'da 500 yoksul aileye gıda paketi dağıttı.

Mahalle muhtarlarına daha önceden bildirilen yardım kampanyası için, yardıma muhtaç aileler muhtarlıklardan fakirlik ilmuhaberi aldı.

Fakirlik ilöuhaberi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Kaymakkapı Meydanına gelen yüzlerce aile gıda paketlerini alabilmek için 30 derece sıcağın altında adeta birbirleriyle yarıştı.

Kimse Yok Mu Derneği Isparta Temnsilcisi Ahmet Özcankaya Ajans32 muhabirine verdiği bilgilerde Isparta'da 500 aileye gıda paketi dağıtılacağını belirtti.

Editörün Notu:
Ajans32 olarak 30 derece sıcakta gıda paketi alabilmek için çocukları ile saatlerce bekleyen ailelerin fotoğraflarını yayınlamayı uygun bulmadığımız için fotoğrafları orijinal halleriyle yayınlamadığımızı belirtmek isteriz.

Dinimizin gereği sağ elin verdiğini sol elin görmemesi gerektiğine inandığımızı da okuyucularımızla paylaşırız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum