4 Maçlık Seri Yakalamak İstiyoruz

Emrespor Teknik Sorumlusu Sait Taş, hedeflerinin 4 maçlık seri yakalamak olduğunu belirterek, “Seri galibiyetler bizi hedefe götürecektir. Maddi sıkıntımız kalmadı. Artık sıra biz ve futbolcularımızda” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 13:05
4 Maçlık Seri Yakalamak İstiyoruz

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi’ndeki temsilcilerinden Emrespor’da Teknik Patron Sait Taş, gelecekle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. 2. yarı öncesinde futbolcularına yönetim kurulu tarafından bir takım ödemeler yapıldığını ve sözler verildiğini belirten Taş, Isparta’dan 3. Lige bir temsilcinin çıkması için tek yürek olunması gerektiğini söyledi. Özel İdarespor ve Ispartaspor’a başarılarda dileyen deneyimli teknik adam Taş, 4 maçlık seri yakalamaları gerektiğini belirtti.

Ispartaspor, Sarayönüspor, Manavgat Belediyespor, Emirdağspor maçlarını kayıpsız geçerek yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini belirten Taş, “Emrespor olarak 3. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Bunun için de futbolcularımızla birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz. Seri galibiyetler alıp sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Şu an da maddi sıkıntımız kalmadı. Artık sıra biz ve futbolcularımızda” dedi.

Bu hafta Konya Sarayönü Belediyespor’la deplasmanda çok kritik bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Taş, “Sarayönü Belediye güçlü bir ekip. Ancak bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Konya’dan iyi sonuçlarla dönmek zorundayız. Yeni transferlerimizle çok daha iyi bir ekip olduk” şeklinde konuştu.

Kaleci Emrah Karadağ’ın performansın kendileri için çok önemli olduğuna değinen Taş, tüm futbolcularına güveninin sonsuz olduğunu ifade etti. Taş, kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor