40. Piyade Alayında Görev Değişimi

Isparta’nın gurur kaynağı olan iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkez komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren 40. Piyade Eğitim Alayında önümüzdeki günlerde sancak devir teslim töreni gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Temmuz 2012 11:51
40. Piyade Alayında Görev Değişimi

Uzun süredir görevi başarıyla sürdüren Kur. Albay Muammer Alper ve görevi devralacak olan Kurmay Albay Ercan Çorbacı Vali Memduh oğuz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Isparta Valisi Memduh Oğuz 40.Piyade alayını Isparta’nın bir gurur ve şerefi olarak niteleyerek görevi devreden ve göreve yeni gelen komutanlara başarılar diledi.

Vali Oğuz “Ispartamızın gururu 40.Piyade alayımızda bir görev bir nöbet değişimi dolayısı ile değerli komutanlarımız bizi ziyaret ediyorlar.Her iki alay komutanımızı da gönülden tebrik ediyor kutluyorum. Isparta bu alayla büyük şeref kazanmaktadır. Başının tacıdır. inşallah perşembe günü de sancak devir teslim töreni yapılacak. u bizim için çok önemli bir mana ifade ediyor.Bir vilayette bir alay sancağının bulunması eskiden beri o vilayetin onuru ve gururu idi. Isparta’mızın böyle medarı iftiharı iki önemli birliğinin yeni görevi devredecek ve devralacak komutanları ile bir arada olmaktan çok memnun oldum kendilerine hem askeri hem de özel hayatların da büyük başarılar temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum