5 Dakika Düşünün 5 Yılınızı Yakmayın

Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, seçmenlere çağrıda bulunarak sandığa gitmelerini ve oylarını kullanmalarını istedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2014 17:54
5 Dakika Düşünün  5 Yılınızı Yakmayın

Bu seçimlerin Isparta’nın önümüzdeki 5 yılını belirleyecek kader seçimleri olduğunu ifade eden Levent, “Oy vermeden önce 5 dakika düşünün 5 yılınızı yakmayın” dedi.

30 Mart yerel seçimler sürecine Isparta’da en son dahil olan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, çalışmalarını tamamladı. Son olarak seçimle ilgili görüşlerini belirten Levent, seçmene ‘sandığa gidin ve oyunuzu kullanın’ çağrısında bulundu. Ancak Levent, seçmenin sandığa gitmeden önce bir kez düşünmesi gerektiğini ifade ederek, “Oy kullanmadan önce 5 dakika düşünün ve 5 yılınızı yakmayın. Önce pusulada kıratı bulun. Sonra ‘bizi kurtarsa kurtarsa kırat kurtarır’ diyerek mühürü DP’nin böğrüne vurun” dedi.

DP’NİN ISPARTA’YA HİZMETLERİNİ BAŞKA KİMSE GETİREMEDİ
Öte yandan Demokrat Parti’nin oy pusulasında 13’üncü sırada olduğunu hatırlatan Levent, “Ak Parti iktidarı bu seçimler için genel seçim havası vermeye çalışıyor. Biz burada başbakan ve milletvekillerini seçmeyeceğiz. 30 Mart’ta Isparta’yı yerel yönetimde kimin yönetmesi gerektiğini belirleyeceğiz. O yüzden bu seçimlere yerel olarak bakmamız gerekiyor. Halkımızın da böyle değerlendirmesini istiyorum. Her aday Isparta’ya hizmet getireceğiz diyebilir. Ancak Demokrat Parti’nin Isparta’da önceki yıllarda yaptığı hizmetleri kimse getiremedi. Biz bu hizmetlerin devamını getireceğiz” şeklinde konuştu.

BELEDİYE MECLİSİNDE DE İDDİALIYIZ
Diğer taraftan belediye başkanlığı olduğu kadar belediye meclis üyeliğinde de iddialı bir kadro oluşturduklarını dile getiren Ömer Levent, “Bu zamana kadar Isparta Belediye Meclisi’nde belirleyici hep Demokrat Parti olmuştur. Bundan sonra da böyle olacağını düşünüyoruz. Isparta halkı teveccüh gösterir ve Demokrat Parti’yi Belediye Meclisi’nde de görevlendirirse genç ekibimiz ilimizin menfaatine olan her şeye olumlu yaklaşacaktır” diye konuştu.

DP Adayı Ömer Levent son olarak, 30 Mart yerel seçimlerinin başta Isparta olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum