5 Pekiyi ile Haydi Yüzmeye Projesi

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçarlar, yarı yıl tatili boyunca Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak “5 Pekiyi İle Haydi Yüzmeye” projesi gerçekleştirdiklerini söyledi

Yayınlanma:
5 Pekiyi ile Haydi Yüzmeye Projesi

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçarlar, yarı yıl tatili boyunca Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak “5 Pekiyi İle Haydi Yüzmeye” projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Uçarlar konu ile ilgili olarak; “31 Ocak – 11 Şubat tarihleri arasında yarı yıl tatili boyunca Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak 5 pekiyi yüzme projesi adı altında bir proje geliştirdik. “5 pekiyi ile haydi yüzmeye” sloganı ile yola çıktık. Bu projenin onayını valiliğimizden aldıktan sonra okullarımıza da duyurularını yaptık. İlkokul 4 den itibaren takdir ve teşekkür geliyor. Küçük öğrencilerimiz için de 5 pekiyi getir sloganı çıktı. Takdir teşekkür ve 5 pekiyi getiren minik çocuklarımıza da yüzme projemize dahil etti. Mevcut iki antrenörümüz var kadrolu. 5 Antrenör daha görevlendirme onayını alarak çocuklarımıza daha çok hizmet verebilmek açısından havuzumuzun yeni yüzüyle çocuklarımızda tanısın tatillerini daha güzel, daha sağlıklı geçirmeleri düşüncesiyle böyle bir proje ürettik” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçarlar, Kayak projesinin de devam ettiğini belirterek, geçen sene 11 tanesi merkez, 2 si köy okulu olmak üzere taşımalı sistemle kayak çalışması yaptıklarını ve 380 çocuğun katıldığı geçen yılki uygulamayı bu yılda devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.