50 Yıllık Sorun İçin Başkan Başdeğirmen’in Kapısını Çaldılar

50 Yıllık Sorun İçin Başkan Başdeğirmen’in Kapısını Çaldılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 12:09
50 Yıllık Sorun İçin Başkan Başdeğirmen’in Kapısını Çaldılar

Ticaret ve Sanayi Odası’nın arka kısmında kalan atıl alanda söz sahibi olan varisler, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Kapısını çalarak, alanın imara açılması talebinde bulundu. Başkan Başdeğirmen’de konunun takipçisi olacağını belirtti. Söz konusu alan imara açılır ise  yaklaşık 50 yıllık soruna neşter vurulmuş olacak. 

AFAKİ FİYATLAR DÜŞÜŞE GEÇER

Isparta gün geçtikçe gelişiyor. Çünür merkeze doğru ilerleyen ancak yine de özellikle SDÜ öğrencilerinin barınma sorununa çare bulunamayan Isparta’da yeni alanların imara açılarak söz konusu tıkanıklığın giderilmesi gerekiyor.

 Şehirde, yeni alanların imara açılması ile yapılacak olan konutlar sayesinde binalardaki afaki fiyat artışlarının da önüne geçilebileceği herkesin malumu.  Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası’nın arka kısmında bulunan alanda söz hakkı olan varisler,  alanın imara açılmasını istiyor.

İMARA AÇILMASINI İSTİYORUZ

Varisler, konuya ilişkin Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette, söz konusu alanın imara açılmasını isteyen varisler, “Bu alanı tarım arazisi olarak kullanmıyoruz. Yıllardır boş durumda. Bu alanla ilgili söz sahibi olan bir çok kooperatif var. Kooperatif başkanlarımız ve üyeler olarak bir araya gelerek yaptığımız istişarelerde buranın imara açılmasının bize ve daha çok da Isparta ekonomisine katkı getireceğine karar verdik. Bu nedenle sizden bu alanın imara açılmasına yönelik yardım talep ediyoruz” dediler.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAK

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise, konunun yakından takipçisi olacağını belirterek, bunun kolay bir iş olmadığını söyledi.  Şehrül Emin olarak Isparta halkının isteklerini yerine getirmek için vazife yaptığını hatırlatan Başkan Başdeğirmen, yaklaşık 30 kooperatifin söz sahibi olduğu alanın atıl halden kurtarılıp, ekonomiye kazandırılması için çaba sarf edeceğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.