50'sinden Sonra İngilizce Öğreniyorlar

Gül üretiminde dünyada söz sahibi olan Güneykent, son dönemde gül turizmi üzerinden ciddi ataklar yapmaya başlayınca belde halkı kendini İngilizce Kurslarına verdi. Kurslarda 50 yaşın üzerindekilerde var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2013 19:08
50'sinden Sonra İngilizce Öğreniyorlar

Son dönemde gül turizmi üzerinden ciddi bir atak yapan Güneykent'te halkı turizme alışıyor. Öyle ki, Gönen Halk Eğitim Merkezi'nce açılan İngilizce Kursu'na Güneykentliler yoğun ilgi gösterdi.

50 yaşın üzerinde kursiyerlerinde İngilizce öğrenmek için kollarını sıvadığı Güneykent'te turizm potansiyelini ve kalitesini de artırmak için belde halkı yoğun çaba harcıyor.

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, "Gül kenti Güneykentli bay ve bayanlar gül turizmi ile birlikte ingilizce öğrenmek için kolları sıvadılar. Gönen Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ve belediyemizin mekansal katkı sunduğu kursu İngilizce Öğretmeni Gül Kafes veriyor. Ağustos ayı sonunda bitecek kurs ile günlük konuşma amaçlanmaktadır. 50 Yaşın üzerinde kursiyerlerimizinde yer aldığı program vatandaşlarımızca büyük rağbet gördü" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum