62 Binanın Yıkımına Onay

Isparta’da 62 bina, 160 dairenin yıkımı uygun görüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kentsel dönüşüm için çalışmalarını hızlandırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2014 10:51
62 Binanın Yıkımına Onay

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kentsel dönüşüm için çalışmalarını hızlandırdı. Müdürlük şu ana kadar 62 bina ve 160 dairenin kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılarak yeni binaların yapımına izin verdi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Kentsel Dönüşüme büyük önem verdiklerini belirterek şu bilgileri verdi:

“Isparta’da kentsel dönüşümde çok önemli mesafe kaydedildi. Kentsel dönüşüm ile ilgili müdürlük olarak yaptığımız çalışmalarla birlikte vatandaşlarımızdan, müteahhitlerimizden gelen talepleri çok hızlı bir şekilde sonuçlandırıyoruz.

Gerekli inceleme ve çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak, kentsel dönüşüm çalışmaların bir an önce yapılmasını sağlıyoruz.
Şu ana kadar Isparta’da 62 bina ve 160’a yakın dairenin kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılması ve yerine yeni plan dahilinde modern binaların yapılması için izin verildi ve çalışmalara başlandı.
Yıkılacak evlerde barınan vatandaşlarımızın ev kiraları devletimiz tarafından ödeniyor.

Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak kentsel dönüşüm çalışmalarına her türlü desteği veriyoruz.

Isparta kentsel dönüşüm çalışmalarında Isparta’nın en önde gelen ve çalışmaları hızla ilerleyen illeri arasında. Çalışmalarımıza Sayın Valimiz büyük destek veriyor ve önümüzü açıyor. Kurumumuzun kapısı bütün vatandaşlarımıza açık.”

Edinilen bilgilere göre kentsel dönüşüm ile ilgili başvuruların her geçen gün arttığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum