8 Ayrı Suçtan Aranıyordu

İl Jandarma Komutanlığınca 8 ayrı suçtan aranan M.K (39) isimli şahıs Yalvaç Koruyaka köyünde saklandığı yerde yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2013 14:13
8 Ayrı Suçtan Aranıyordu

8 ayrı suça karışmaktan aranan M.K isimli şahıs Yalvaç’ta yakayı ele verdi. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Yalvaç Koruyaka köyünde Yol kesmek suretiyle sağmla, nitelikli yağma.

Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, silahlı yağma, kişinin kendisini tanınmayacak bir hale koyması suretiyle yağma, örgüte bilerek isteyerek yardım etme ve gece vakti yağma gibi 8 ayrı suçtan aranan M.K. isimli şahsın saklandığı yer tespit edilmiştir. Dün sabaha karşı şahsın muhtemel saklandığı yere ekiplerimiz tarafından operasyon düzenlenmiş ve M.K dün sabah 05.00’da saklandığı yerde yakalanmıştır. M.K’nın en son Gelendost yaka Kasabasında meydana gelen silahla yağma olayına da karıştığı değerlendirilmektedir” denildi.

Yalvaç İlça Jandarma Komutanlığınca göz altına alınan şüpheli M.K hakkında yasal işlemler yapılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum