895 Kişilik İşe 4 Bin Başvuru

895 Kişilik İşe 4 Bin Başvuru

Yayınlanma:
895 Kişilik İşe 4 Bin Başvuru

Isparta’da 10 ayrı kurumda Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 6 ay süreyle çalışmak üzere işçi alımı için başvurular sona erdi. Toplamda 895 kişinin alınacağı işe 4 bin kişi başvuru yaptı. 

Söz konusu başvuruları kurum olarak kendilerinin aldığını, ancak mülakatların ise her kurumun kendisinin yapacağını ifade eden İşkur İl Müdür Vekili Gürsel Öksüz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Her yıl olduğu gibi bu yılda Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 6 ay süreyle çalışmak üzere toplam 895 kişilik işçi alımı yapacağız. Bilindiği gibi bu konuda programa katılmak isteyen kişiler 23 Nisan – 27 Nisan 2018 tarihleri arasında kurumuza gelerek resmi başvurularını yaptılar. Dolayısıyla, 27 Nisan itibariyle sona eren başvurular neticesinde kurumumuza toplam 4 bin kişi başvurmuş bulunmaktadır. Şimdi sıra bu başvuru yapanların mülakat sınavına geldi. Mülakatları da her kurum kendi bünyesinde yapacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.