Adalete Güvenim Tam

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,Belediye operasyonuyla ilgili davanın son gününde, konu ile ilgili olarak gelişmeleri değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2012 13:23
Adalete Güvenim Tam

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye operasyonuyla ilgili davanın son gününde, konu ile ilgili olarak gelişmeleri değerlendirdi.
 
Dava sürecinin normal seyrinde devam ettiğini ifade eden Başkan Günaydın, şunları söyledi: "Bakın hepimiz buradayız, geldik ve ifadelerimizi veriyoruz. Çünkü, bizim kimseden çekincemiz yoktur. Belediyemiz çalışmaktadır. Belediyemiz çalışanlarının suçu olduğuna inan mıyorum. Ancak, şunu söylemek istiyorum ki, bizi çekemeyenler bizim hizmetlerimizi engelleyemeyecekler. Biz herşeye rağmen çalışmaya devam edeceğiz.
Biz yüce Türk adaletine güveniyoruz. Bunu verdiğimiz ifadelerimizde de açıkça ortaya koyduk. Bundan sonra da koymaya devam edeceğiz. Hizmetlerimize de devam edeceğiz" dedi.
 
Belediye Başkanı Günaydın, Pazartesi gününden bu yana salondan sadece verilen aralarda dışarıya çıkıyor. Bunun dışında salondan ayrılmayarak, personelini yalnız bırakmayan Günaydın, hizmetlerin aksamaması için de azami gayret gösteriyor.
 
Günaydın, mahkemeye verilen öğle arasında da imzalarını atıyor. İmza atılacak evrakları Adliye bahçesine getirten Günaydın; "Bakın biz her şekilde Isparta halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. Biz bu millete efendi olmaya değil, köle olmaya geldik. Hiç kimse bizi değerli Isparta halkına hizmet etmekten alıkoyamaz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.