Adanalı Isparta’ya Tayin Oldu

Adanalı Dizisi’nde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube’nin Adanalı Başkomiser Yavuz’u Oktay Kaynarca, Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’ne terfi etti. Kaynarca, Emniyet Amiri olarak TDP’nin tanıtım filminde bir dörtlük

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2011 19:35
Adanalı Isparta’ya Tayin Oldu

ATV’de yayınlanan ve herkesin beğeniyle izlediği ‘Anadalı’ isimli dizide Narkotik Şubedeki Başkomiser karakterini canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Sakarya Fırat Dizisi çekimleri için konuk oyuncu olarak Isparta’ya geldi.

Isparta’da çekimleri devam eden ve TRT1 ekranlarında herkesi televizyona kilitleyen dizinin çekimlerini ziyaret eden Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, ‘Adanalı’ lakaplı Oktay Kaynarca’yı, gönüllü olarak projelerine dahil ettiler.

Henüz hayata geçirmeye hazırlandıkları ‘Geçmişe sahip, geleceğe ümit’ isimli yaşlı ve kimsesizlere toplum tarafından sahip çıkılmasını hedefleyen Isparta Toplum Destekli Polisi, kısa süren tanıtım filminde Kaynarca’dan kendilerinin yazdığı bir dörtlüğü seslendirmesi talebinde bulundular.
Projeye destek verdiğini kaydeden Kaynarca da Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerinin isteklerini olumlu yanıtları ve Emniyet Amirinin montunu giyerek, dörtlüğü seslendirdi.

Kısa tanıtım filmi Isparta’da önümüzdeki günlerde vatandaşların izlenimine sunulacak.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.