Adnan Oktar'ın Adamı Isparta'da Yakayı Ele Verdi!

Kardeşi ile birlikte 20 yılı aşkın bir süredir Adnan Oktar Grubu'nun içinde yer alan Aydın Kasap (45) dün Isparta'da yakalandı.

Yayınlanma:
Adnan Oktar'ın Adamı Isparta'da Yakayı Ele Verdi!

Kardeşi ile birlikte 20 yılı aşkın bir süredir Adnan Oktar Grubu'nun içinde yer alan Aydın Kasap (45) dün Isparta'da yakalandı. Bir dönem vergi rekortmeni de olan Kasap kardeşler, otomobilin bagajına doldurdukları paraları Adnan Oktar'a bağışlayarak gruba katılmışlardı.

Hakkında kesinleşmiş mahkûmiyet kararı bulunan Aydın Kasap bir süredir firari konumdaydı. Edinilen bilgilere göre Kasap, dün sabah memleketi Isparta'da yakalandı. Kasap, sevk edildiği sulh ceza mahkemesinde, hakkındaki mahkûmiyet kararı yüzüne okundu. Kasap tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kasap'a yönelik suçlamalar ise "Çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "Cinsel saldırı" ve "Örgüt üyeliği.

Aydın Kasap Aracın bagajını para ile doldurup Oktar'a bağışladılar Aydın Kasap tutuklanırken, kardeşi Ali Kasap'ın ise firari konumda olduğu öğrendi. Kasap kardeşleri 20 yılı aşkın bir süredir Adnan Oktar Grubu'nun içinde.

Dava dosyasında yer alan ifadelere göre Kasap kardeşler, 2001 yılında örgüte katılmak için Isparta'dan İstanbul'a geldiğinde, aracın bagajına doldurdukları paraları da örgüte bağışladı. 87 kişi tutuklu durumda Ailenin sahip olduğu şirket ise bir dönem Antakya'da vergi rekortmeniydi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.