Ağaçtan Düştü 2 Gün Sonra Öldü!

DSİ personeli Niyazi Demir, geçtiğimiz Pazar günü ceviz ağacını budarken düştü. Bu sebeple iki kez Devlet Hastanesi’ne gittiği öğrenilen Demir’e “Bir şeyin yok” denilip evine gönderildiği ileri sürüldü. Ancak Demir, 2 gün sonra hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2014 14:52
Ağaçtan Düştü 2 Gün Sonra Öldü!

23 Mart Pazar günü Sütçüler İlçesi Ayvalıpınar’da ceviz ağacı budadığı sırada dengesini kaybedip yere düşen DSİ personeli Niyazi Demir’in aradan 2 gün geçtikten sonra yaşamını yitirmesi ihmal söylentilerini artırdı. Edinilen bilgilere göre Demir, Pazar günü saat 11.00 sıralarında ağaçtan düştü. Olayın hemen arkasından kendi imkânlarıyla Devlet Hastanesi’nin yolunu tutan Demir’in burada Göğüs Cerrahına göründüğü ancak yapılan tetkikler sonucu bir şeyinin olmadığı gerekçesiyle evine gönderildi.

OĞLUNUN YARDIMIYLA 1 GÜN SONRA TEKRAR DEVLET HASTANESİNE GELDİ
Ancak evine giden Demir’in 1 gün sonra tekrar fenalaştığı ve ikinci kez Devlet Hastanesi’ne gittiği ileri sürüldü. Bu gidişinde de ağrı kesici ve serumun yapılarak yine bir şeyi olmadığı gerekçesiyle evine gönderilen Demir’e rapor verildiği ileri sürüldü. Pazartesi günü işbaşı yapan Demir’in tekrar fenalaştığı ve Sendika ambulansıyla bu kez özel bir hastaneye götürüldüğü belirtildi. Özel hastanede yoğun bakıma alınan Demir’in Salı günü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

YAKINLARI İHMAL ÜZERİNDE DURUYOR
Demir’in hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları ve dostları hastaneye akın etti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden yakınları Devlet Hastanesinden şikâyetçi olacaklarını ve konuyu yargıya taşıyacaklarını bildirdiler.

DSİ’DE TÖREN DÜZENLENDİ
Öte yandan yaşamını yitiren Demir için çalıştığı DSİ’de tören düzenlendi. Demir’in cenazesi ardından memleketinde defnedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum