Ağzımız Yandı

ITKM ile ilgili Ak Parti Milletvekili Recep Özel’in açıklamasına cevap veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Bu hafta kesin bir görüşmemiz var ITKM’cilerle. Taksimatı son noktaya yaklaştırdık” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2014 10:08
Ağzımız Yandı

AK Parti Milletvekili Recep Özel’in Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) ile ilgili açıklamasının ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan cevap geldi.

Belediye Meclisi toplantısı sonrası gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Başkan Günaydın, “Recep Bey’i ben davet ediyorum. Bu arada yapılabilecek bir kaç tane işimiz var. Evvela onu görüşelim” dedi.

AĞZIMIZ YANDI
Önce acil olan işleri yapılması gerektiğine değinen Belediye Başkanı Günaydın, “Teşekkür ederim onun öyle söylemesine. Bu hafta kesin bir görüşmemiz var ITKM’cilerle. Taksimatı son noktaya yaklaştırdık. Bu işlerde biraz tahmin yürütmekte zorlandık. Ağzımız yandı. Malesef üzülerek ne zaman başlayacağına dair birşey söyleyemiyorum. Recep Bey’e de teşekürler” dedi.

Recep Özel’e de şakayla karışık gönderme yapan Günaydın, “Bir de acaba diyorum bu güne kadar. Recep Bey’le görüşülmesi için mi bu iş yapılmadı? Bu akla gelebilir mi? Engel mi olunuyor acaba?” diye sözlerine son verdi.

RECEP ÖZEL NE DEMİŞTİ?
26 Kasım 2014 Çarşamba tarihinde açıklama yapan AK Parti Milletvekili Recep Özel, ITKM’nin bitirilmesi için daha önce Başkan Günaydın’a verdikleri sözün arkasında olduklarını belirterek, çağrısını yineledi: “Sayın Başkan; Müteahhide bitirtme imkânın varsa bitirt. Yoksa başka bir arayışa girelim.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum