Ahmet Camuzcu: 'Üzüldük Desek Yalan Olur'

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Süleyman Önal’ın görevden alındı. Bu karar Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Camuzcu’yu oldukça mutlu etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Eylül 2011 13:52
Ahmet Camuzcu: 'Üzüldük Desek Yalan Olur'

Önal’ın sağlık çalışanlarına oldukça mağdur ettiğini belirten Camuzcu, sendika olarak görevden alınmasına üzülmediklerini söyledi. Süleyman Önal’a haklarını helal etmeyeceklerini ifade eden Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Camuzcu, “Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Ancak biz atanmasına üzüldük desek yalan olur. Çalışanları mağdur edip başarılı olmak mümkün değildir. Ben sendika başkanı olarak 7 il müdürü ile çalıştım. Ancak bu kadar taraf tutan, bu kadar siyasi olan, çalışma arkadaşları ile bu kadar zıt düşen bir il müdürü görmedim. Isparta’da sağlıkta bugüne kadar sansasyonel haberlerin çıktığını, polemiklerin arttığını hiç görmemiştim. Ama bu dönemde bunların hepsi yaşandı. Taraf tutan birisiyle çalıştık. Artık Isparta için hayırlısı olsun. Süleyman Önal’a da yeni görevinde başarılar dileriz” diye konuştu.

CAMUZCU, ÖNAL’I GÖREVDEN ALAN SİYASİLERE TEŞÜKKÜR ETTİ

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Süleyman Önal’ı görevden alan siyasileri de kutlayan Türk Sağlık-Sen Isparta Şube Başkanı Ahmet Camuzcu, “Isparta’nın feryadını duyan, sağlık çalışanlarının sesini duyan siyasileri kutluyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum