Ahmet Zeki Gürkan: 'Hakkınızı Helal Edin'

İki yıl görev yaptığı Isparta’dan Adana’ya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan için Isparta’yı temsil eden yetkililerin katılımıyla veda yemeği düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2012 12:05
Ahmet Zeki Gürkan: 'Hakkınızı Helal Edin'

Adana’ya atanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan için önceki akşam Öğretmenevi’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Vali Memeduh Oğuz ile birlikte, sivil toplum örgütlerinin ve kamu kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Isparta’yı temsil eden bir grup olarak burada bulunduklarını belirten Vali Memduh Oğuz, “Emniyet Müdürümüz Isparta’dan ayrılarak İstanbul’dan sonra asayişte en önemli vilayete gidiyor. Uzayan kol bizden olsun. Beraber çalıştığımız birinin kademe ilerlemesini görmek bizi memnun etti. Kendisine hayırlı olsun. Elbette ayrılık hüzünlüdür. Gönül itibariyle birbirimizi seven insanlarız. Ayrı olmak insanların tabiatında var ama gayrı olmak yok. Diğer kamuda görevli arkadaşlarımızın daha ileri gitmesini, arkadaşlarımızın kademe atlaması bizi memnu eder” dedi.

Ardından Vali Oğuz, yemeğe katılanlardan Emniyet Müdürü Gürkan hakkında duygularını açıklamalarını istedi. Gürkan hakkındaki iyi niyet ve temennilerin ardından Vali Oğuz, “Ahmet Bey güzel bir vazife yaptı. Emniyet teşkilatı içinde kendisine hemen hemen hiç müdahale etmedim. Çünkü buna gerek kalmadı. Bizim hakkımız kendisine helal olsun” diye konuştu.

Son olarak Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, “Burada kendime ders olarak çıkaracağım şeyler var. İşimizin gereğini hakkıyla yerine getireceğiz. Sonuçta insana hizmit ediyorsunuz. Bu insanı mutlu ediyor. Takdir edilmek için bir şeyler yapmaya çalışmadık. Zaten doğru yaparsanız herkes sizleri takdir eder. Sosyal sorumluluk projeleri kazandırdık. Bunu sivil toplumu , kamu denetçilerinin desteğiyle başardık. Bu başarıyı tek başımıza üstlenmemiz mümkün değil. Arkadaşların desteğiyle başarıyı yakaladık. Isparta emniyetle ilgili uygulama yapma şansına sahip olduğunuz bir saha. Başarımızın en büyük payesi Isparta’da olmamızdı. Adana’ya atandığımda yaşadığım mutluk Isparta’ya atandığımı öğrendiğimde yaşadığım mutluluk kadar olmadı. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Oğuz, Gürkan’a plaket takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.