“Ailen İçin Uyanık Ol Eğirdir”

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (MYO) öncülüğünde Eğirdir’de Bağımlılıklarla Mücadele’de Farkındalık Yürüyüşü düzenlendi.

Yayınlanma:
“Ailen İçin Uyanık Ol Eğirdir”

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (MYO) öncülüğünde Eğirdir’de Bağımlılıklarla Mücadele’de Farkındalık Yürüyüşü düzenlendi.

Farkındalık yürüyüşü 7 Kasım Salı günü saat 14.00’de Eğirdir Babasultan mevkiinde başlayarak Hükümet Konağı önünde sona erdi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (MYO), koordinesinde düzenlenen yürüyüşe; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, Daire müdürleri, Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü yetkilileri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, STK temsilcileri, Eğirdir huzurevi sakinleri üniversite ve lise öğrencileri katıldı.

“Bağımlılıklarla Mücadele, ne sadece devletin ne de sadece eğitimcilerin görevidir. En büyük sorumluluk ailenindir” diyen Eğirdir MYO Müdürü Mustafa Gök, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi:

  • Bağımlılıklarla Mücadele sadece ülkemizin değil dünyanın da en önemli sorunlarından bir tanesidir.
  • Başlangıçta haz veren veya mutluluk hissi uyandıran maddeler ve davranışlar zamanla kontrol edilemeyecek bir hal alıyor ve bağımlılığa dönüşüyor.
  • Bağımlılıklarla mücadele etmenin en kolay, en ucuz ve en masrafsız yolu hiç başlamamaktır.
  • Sevgili ebeveynler! Ne olur evlatlarımızı karanlıkta bırakmayalım. Lütfen çocuklarımızla itina ile ilgilenelim.

    01.jpg

Bağımlılıklarla Mücadele konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda hissettiğimiz başta Kaymakamımız Sayın Adem Çelik beye, Belediye Başkanımız Veli Gök’e, Rektörlerimize, özellikle ISUBÜ Rektörümüz Sayın Prof. Dr.Yılmaz Çatal’a, İlçe Daire Müdürlerimize, Eğitim Camiasının Değerli Üyelerine, Muhtarlarımıza, STK’lara, Halkımıza ve Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ayrıca sesimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan basınımızın güzide temsilcilerine çok teşekkür ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyoruz. Son olarak diyoruz ki,

“BAĞIMLILIKLARLA MÜCADELE’DE FARKINDA OLMAK İÇİN, UYANIK OL EĞİRDİR”

03.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.