Gölcük, Kirazlıdere ve Andık Deresi’ne Özel Otobüs Kalkacak

Isparta Özel Halk Otobüsleri Gölcük, Kirazlıdere ve Andık Deresi’ne özel ulaşım sağlıyor.

Yayınlanma:
Gölcük, Kirazlıdere ve Andık Deresi’ne Özel Otobüs Kalkacak

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından hafta sonları ve resmi tatillerde Kirazlıdere ile Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesirelik alanına minibüs seferleri düzenlenecek.

Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde IYAŞ Otel arkası İplikçi Camii yanından seferler saat 11.00’da başlayacak ve saat 19.00’da merkezden Gökçay, Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik alanına son sefer düzenlenecek.

Seferler karşılıklı olarak çalışacak, bu güzergahta yolculuk yapacak vatandaşlar araçlara normal halk otobüsleri ulaşım kartı ile binebilecek, tarifesi de şehir içi tarife ile aynı olarak uygulanacak. Uygulamadan toplu taşımalarda ücretsiz kullanım hakkı olan vatandaşlarda normal ücretli tarife kapsamında ilgili hatlardaki taşımadan faydalanabilecek.

IYAŞ Otelden başlayacak sefer Çay boyu, Halı ve Kilim Müzesi, Gökçay Mesirelik alanından Kirazlıdere ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi mesirelik alanına geçecek ve merkeze dönüş yapacak.

Bilindiği Isparta Belediyesi tarafından kiralanan Gölcük Tabiat Parkına da otobüs seferleri bugün itibariyle başladı. Hafta sonları ve resmi tatillerde Belediye İşhanı önündeki merkezi duraklardan otobüs seferleri düzenlenecek. Gölcük’e seferler gidiş saat 10.00 ve 11.00’da, dönüşler ise saat 16.00 ve 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.