Ajans32 Web & Reklam Hizmetleri

Isparta’da 2010 yılından beri habercilik sektöründe var olan Ajans32 şimdi de dijital dünyada sizlerin hizmetinde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2017 12:40
Ajans32 Web & Reklam Hizmetleri

Isparta’da 2010 yılından beri habercilik sektöründe var olan Ajans32 şimdi de dijital dünyada sizlerin hizmetinde.  Müşterilerimiz için en ideal ve en doğru stratejiler ile buluşturmaya hazırız.

İŞTE AJANS32 GÜVENCESİ İLE YENİ HİZMETLERİMİZ:

Web Tasarım & Programlama

Web siteniz kalitenizi yansıtır. Kurumsal ya da kişisel ihtiyaçlarınıza göre en uygun web çözümlerini ve planlarını sizin için hazırlıyoruz. Web siteniz varsa, yeni teknolojiye uygun olarak güncelleyelim. Web sitesiniz ile daha güçlü olun.

Web Barındırma

Web sitesi verileriniz değerli ise doğru yerde barınması gerekmez mi?

Mobil Uygulamalar

Mobil devrimin bir parçası olun! Ülkemizde akıllı cep telefonu kullanımı çok hızla artıyor. Tüm ekran çözünürlüklerinde sorunsuz çalışan modern ve kullanıcı deneyiminin ön planda olduğu tasarımlar ile  iOS ve Android platformlar için mobil uygulamanızı geliştirelim.

E-Ticaret Uygulamaları

Gelişmiş güvenlik önlemleri ve sektördeki tecrübelerimiz sayesinde sorunsuz bir E-ticaret imkanına kavuşarak, ürünlerinizi internet ortamında satışını yapıp müşteri kitlenizi artırabilirsiniz.

Sosyal Medya Danışmanlığı ve Yönetimi

Markanızın reklamlarını doğru hedef kitleye ulaştırmak ve fark yaratmak için yenilikçi çözüm sosyal medya. Sürekli canlı kalan sosyal medyanın uygun bir şekilde düzenli beslenmesi gereklidir. Markanızın değerlerini sosyal medyaya uygun hale getirip yaratıcı içerikler üretelim.

SEO Çözümleri

İnternette görünür olun! Hedef kitlenize özel stratejik çalışmalar çalışmalarımız ile insanlar sizi daha hızlı ve kolay bulsun.

Google Adwords Danışmanlığı

Google’ın sunmuş olduğu dünyanın en büyük dijital reklam ağı Adwords’u firmanız için  en etkili şekilde kullanmanıza yardımcı olalım.

Kurumsal kimlik çalışmaları

Kurumsal kimlik; pazarlamada bir kurumun, duruşunu ve davranışlarını temsil etme biçimlerinin tümüne verilen addır. Kurumun kendini ifade etme şeklidir. Tıpkı bireylerde olduğu gibi, bir kurumun hedef kitlesiyle iletişime geçebilmesi, onların dikkatini çekebilmesi için sonsuz büyük önem taşır.

Katalog Broşür Tasarımları

Katalog tasarımı ile pazarlama yönünüzü geliştirebilir daha fazla kitleye hitap edebilirsiniz.

Tanıtım Filmi

Günümüzde vizyon sahibi firmalar için önemli bir gereksinim haline gelen kurumsal tanıtım filmi ile firmanızın genel yapısı, işleyişi, hizmet alanları ve üretim yelpazesini görsel bir şölene dönüştürelim.

Ayrıntılı bilgi ve ücretlendirmeler için: 0 532 778 08 15

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.