AK Parti, MHP’nin Projesini Çaldı Mı?

MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "2023 Türkiye’si diye bu projeyi kapmak istedi. Bu vizyon, bu görünüş bizim genel başkanımıza aittir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mayıs 2012 12:05
AK Parti, MHP’nin Projesini Çaldı Mı?

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresinde konuşan MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Devlet Bahçeli 2023 lider Ülke Türkiye diye önemli bir projede sundu. Bunun hemen ardından iktidar partisi 2023 Türkiye’si diye bu projeyi kapmak istedi. Bu vizyon, bu görünüş bizim genel başkanımıza aittir” dedi.

ünaydın: “Belediye Başkanlığında bir mücadele bir başarı görünüyorsa bu vizyon doğrultusunda çalışmaya başladığımı söylüyorum. Görevim beş sene ondan sonrası Allah kerim. Bu vizyonu beş sene içinde nasıl tamamlayabilirim diyerek, tüm çalışmalarımı buna göre projelendirdim. Ama geldik baktık 150 milyon TL borcu altımızda binecek bisiklet yok. Tüm araç gereçler satılmış tarumar hale getirilmiş bir belediye ile karşılaştık. Isparta’nın 2023 yılında nasıl bir şehir olması gerektiği sorusunu aradım. Altyapısını tamamlayan bir şehir olmalı. Geçmişte yağmur suyu hattını tamamlamasıydım bu 40 yılda yapılabilecek altyapı çalışmasını tamamlayamazdım. Şu anda20 km.lik asfalt yapıldı. Kış sonu gelmeden80 kmasfalt yapılacak. Bunu yaparken tüm diğer altyapı hizmetleri de yapılıyor. 75 yıllık dayanıklı asfalt yapılıyor. Japonya’da şehirleri gezdim. Şu anda döktüğümüz asfalt Tokyo’dan daha üstün. Eğer 600 km ara sokakları bitirirsem 2023 vizyonuna ulaştırmış oluyorum. Isparta tüm ülkede altyapısını tamamlamış tek il olacak.

Şu anda 3 milyon TL vergi ödüyorum. Tüm MHP’li belediye başkanlarımız çok başarılı. Bana operasyon düzenlendi. O operasyon benim başarılı olduğum kanaatini oluşturdu. Yüzde yüz şahsıma eşime çocuklarıma partime teşkilatıma iftira ile yazılmış bir iddianame. İşte mahkemelerde ortaya çıktı. Yüzde yüzü palavra boş, isimsiz, hayali şikayetler. Bazı meclis üyeleri, bizi çekemeyenler bu baskıları yaparak Belediyemizin hizmet yapmayacağını gösteren; halkın gözünden MHP’nin, Günaydın ve ailesinin küçük düşürülmek istenildiği siyasi bir operasyondur. Bu ayıptır. Teessüfle karşılıyorum. Palavralarını da yalanlarını da hepsini biliyorum. Siz bunu yapmakla bu memlekete hizmet veren insanları hapse attırdınız. Hapse atarak ders vermek istediniz Siz Allah’ı unutunuz Benim allım var Ben Allah rızası için çalışıyorum. Allah’ı unutanlar bu hesapları görür. Bunların hepsini Allah’a havale ediyorum” dedi.

Başkan Günaydın yeni projelerin yolda olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.