AK Parti 4 Bir Koldan Çalışıyor

AK Parti 4 Bir Koldan Çalışıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2018 17:33
AK Parti 4 Bir Koldan Çalışıyor

AK Parti teşkilatı ve milletvekili adayları 4 bir koldan seçim çalışması yürütüyor. İl Başkanı Osman Zabun ve parti yöneticileri Fatih Mahallesi’nde mahalle temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Sahura kadar ziyaretlerini sürdüren partililer ve adaylar gece de Emre Mahallesi’nde Sohbet ve Sahur Çadırında mahalle sakinleriyle buluştu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Fatih Mahallesi’nde partisinin mahalle temsilciliği tarafından organize edilen iftar programına katıldı. Mahalledeki partililerle bir araya gelen Zabun, iftarın ardından mahalle sakinleriyle sohbet etti. 

AK Parti yöneticileri ve milletvekili adayları gece saatlerinde de Emre Mahallesi’ndeydi. AK Parti’nin Sohbet ve Sahur Çadırı etkinliğine katılan parti yöneticileri ve adaylar burada Emre Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Mahallelinin dertlerini dinleyen parti yöneticileri ve adaylar 24 Haziran seçimleri için mahalle sakinlerinden destek istedi. 

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz’ün de mahallesi olan Emre Mahallesi’nde AK Parti heyeti moral depolayarak çalışma temposuna devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.