AK Parti Adayı Açıklanıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Isparta Belediye Başkan Adayı'nı İzmir'de açıklayacak. Cuma Namazı sonrası yapılan olan programda Uzaktaş Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2013 15:29
AK Parti Adayı Açıklanıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Isparta Belediye Başkan Adayı'nı İzmir'de açıklayacak. Cuma Namazı sonrası yapılan olan programda Nuri Uzaktaş Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

Nuri Uzaktaş, Genel Merkez tarafından İzmir'e davet edilmesinin ardından bazı partililerle birlikte İzmir'e geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma namazı sonrasında yapacağı açıklamayla Nuri Uzaktaş Isparta Belediye Başkan adayı olarak açıklanacak.

Böylelikle kentteki siyasi bekleyişte noktalanmış olacak. Daha önce adaylarını belirleyen CHP ve MHP'de de rakipleri AK Parti'nin adayı için heyecanlı bir bekleyiş vardı.

SÖZ SIRASI SİZDE TIKLAYIN 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum