AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kim Oluyor?

Ak Parti Isparta'da kongreye hızlı başladı. Teşkilatlarda ilk olarak gençlik kollarında değişimle mi başlıyor? İşte muhtemel İl Gençlik Kolları Başkanı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2011 10:15
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kim Oluyor?

Ak Partide yaklaşan kongreler öncesinde kazanlar kaynamaya başladı. İl ve ilçe teşkilatlarında seçim sonrasında yapılacak revizyonların tartışıldığı şu günlerde Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığıda büyük önem kazandı. Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Ak Parti Genel Merkezinin nasıl bir tutum izleyeceği ise merak konusu olurken seçim öncesi Genel Merkezin aday olarak göstereceği isim ise hemen hemen netleşmiş durumda.

İşte O İsim!

Pazar Günü Süleyman Demirel Kongre Merkezinde yapılacak olan Ak PArti Isparta Gençlik Kolları Başkanı için Aday gösterilecek isism Feyzi Yurdusevimli.1987 Isparta doğumlu olan Yurdusevimli SDÜ Yapı Öğretmenliği mezunu. Refah Partisinin önemli isimlerinden Rahmetli Ertan Yurdusevimli'nin oğlu olan Feyzi Yurdusevimli'nin kongreye tek liste olarak katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum