Ak Parti Kadın Kolları Öğretmenleri Unutmadı

AK Parti Kadın Kolları 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile huzurevine anlamlı bir ziyarette bulundu.

Yayınlanma:
Ak Parti Kadın Kolları Öğretmenleri Unutmadı

Huzurevinden önce AK Parti İl Kadın Kolları Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ‘i Makamında ziyaret etti. Bir saat süren toplantıda Kadın Kolları, Milli Eğitim Müdürü Caner’e Öğretmenler günü nedeniyle çiçek hediye etti AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri bu mesleğe emek vermiş öğretmenleri ziyaret etti. Daha sonra Huzurevine geçti. Yıllar boyu emek vererek ülkeye binlerce genç yetiştiren emekli öğretmenleri kaldıkları huzurevinde ziyaret ettiler. Ziyarette duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak kendisinin de aynı meslekten geldiğini hatırlattı. Yıllarca eğitim-öğretim camiasında görev yaptığını belirten Tunçbilek mesleklerinin ne kadar önemli ve o kadar da leke götürmeyen bir meslek olduğunun altını çizdi. Öğretmenliğin güçlüklerini de çok iyi bildiğini belirten yapılan bu görevin takdirinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğinin da altını çizdi.

Tunçbilek İslam Dininin de eğitim-öğretimin ayrı bir yeri olduğunu belirterek Hz. Ali Ra söylediği bir sözle çok güzel pekişmektedir. Hz Ali Ra. “bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum” sözü öğretmene verilen değeri en güzel şekilde anlatmaktadır.

Tunçbilek, Eğitim’e en büyük desteğin AK Parti Hükümeti döneminde yapıldığını da ifade ederek devlet bütçesinden aslan payının eğitime aktarıldığını ifade etti. Huzurevi ziyaretinden de bahseden Tunçbilek, “en anlamlı ziyaretin burası olduğunu düşündük. Çünkü huzurevimizde kalan iki öğretmenimizin olduğunu öğrendik. Öğretmenler gününde de en güzel ziyaretin burası olacağını düşünerek Öğretmenler gününü buradan kutlamak istedik” dedi.

Huzurevinden tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan AK Parti Isparta Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, “ Hükümetimiz: iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, adaletten emniyete büyük başarılara imza atıyor. Medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda dün olduğu gibi bugün de kararlı adımlarla ilerliyor.
Biz inanıyoruz ki elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir.

İnsana yapılan her türlü yatırıma büyük değer atfediyor, öğretmenlerimizi baş tacı ediyor, emeklerini takdirle karşılıyoruz.
İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında “başöğretmen” sıfatını alması vesilesiyle, her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.