“Ak Parti Millet İradesine Saygınlık Kattı”

“Ak Parti Millet İradesine Saygınlık Kattı”

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2017 09:03
“Ak Parti Millet İradesine Saygınlık Kattı”

Ak Parti’nin 16. kuruluş yıldönümüyle ilgili bir mesaj yayımlayan Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce; “Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan 16 yıl önce kurduğu Adalet ve Kalkınma Partisi ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasında lokomotif olmuştur ve olmaya da devam edecektir” dedi. 

 

Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olamayacak.” diyerek başlattığı siyasi mücadele bugün 16. Yılına ulaşmıştır.

“VESAYET REJİMLERİ 

ARTIK GERİDE KALMIŞTIR” 

Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, ve siyasi ahlak anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler katmıştır. Kuruluşundan bugüne eşine az rastlanır şekilde başarısını her seçimde yükselterek milletle kucaklaşmıştır. Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Partimizin koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir. Partimiz, büyük Türkiye hedeflerimizden uzaklaşmamız yapılan tüm engellemelere, parti kapatmalara, vesayetçi odakların kirli oyunlarına ve son olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihinin gördüğü en büyük hainlik olan FETÖ terör örgütünün darbe girişimine rağmen milletimizden aldığı güçle dimdik ayakta durmuştur.

“KADROLARIMIZLA ÜLKEMİZİ 

GÜÇLÜ YARINLARA TAŞIYACAĞIZ” 

Bizler; Ak Parti neferleri olarak, 1400 yıllık kadim bir geçmişi olan bu kutlu davada ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. “Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik.” anlayışı içerisinde Ak kadrolarımızla ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacağız.

“AK PARTİ MİLLETİN 

SESİ VE TA KENDİSİDİR” 

Ancak şunu özellikle belirtmek isterim ki, bu dava 16 yıllık bir dava değildir, kökleri medeniyetimize dayanan, Selçuklu’dan Osmanlı’ya, Osmanlıdan Cumhuriyetimize milleti esas alan kutlu bir davanın adıdır, Ak Parti milletin sesidir, Ak Parti Türkiye partisidir. AK Parti’nin kurulduğu yılları hatırlayalım, ekonomik krizlerin milleti canından bezdirdiği, enflasyonun çift haneli, faizlerin dört haneli rakamlara ulaştığı, memurun emeklinin maaşlarının ödenemez hale geldiği, esnafın yazar kasaları fırlattığı, insanlarımızın hastane kuyruklarına mahkûm edildiği yılları hatırlayalım, işte o günlerde siyasetçiye olan güvenin yerlerde sürüklendiği dönemde milletimiz bir çıkış yolu buldu ve Ak Parti’nin kuruluşunu sağlayarak, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak Kadroları iktidara taşıdı.

“TÜRKİYE, AK PARTİ 

İLE ŞAHA KALKTI” 

Ak Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren Türkiye’nin kronikleşmiş tüm meselelerini tek tek ele alarak çözdü. Eğitim, Sağlık, Ulaşım ve Ekonomik kalkınma başta olmak üzere her alanda hayal dahi edilemeyen icraatlara imza attı. Ancak Türkiye’nin kalkınmasından rahatsız olan çevreler, Türkiye’nin dış politikada haklının ve mazlumun yanında yer almasından rahatsız olan küresel güçler, Ak Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek için zaman zaman karanlık planları devreye sokmaya çalıştı. Devreye sokulmak istenen planları milletimizin desteği ile aşmayı başardık ve kutlu yürüyüşümüzü kesintiye uğrattırmadık.

“CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE 

ÜLKEMİZ YENİ BİR KALKINMA HAMLESİNE GİRECEK” 

15 Temmuz karanlık gecesi, Milletimizin kahramanlığı sayesinde aydınlık bir sabaha  evrildi, bu asil millet, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bağımsızlık mücadelesinin, vatan ve bayrak müdafaasının nasıl yapıldığını, demokrasi ve insan hakları savunuculuğunun nasıl yapıldığını tüm dünyaya gösterdi, O gece Türk milletinin genlerinde bulunan Çanakkale ruhu, Kurtuluş savaşı ruhu yeniden kendini gösterdi.

Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 15 yıldan bu yana milletin refahını artırmak, Türkiye’yi dünyanın süper devletlerinden biri yapmak için mücadele ettiğini belirterek, dünyanın dev projelerine imza atan, 81 vilayetimizi olduğu gibi İlimizi de baştanbaşa eserlerle donatan Ak Parti’nin son 15 yılda gerçekleştirilen 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 3 referandum, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere 12 seçimden buyana Milletin açık ara desteğini aldığını, bu desteğe layık olabilmek için tüm Ak kadroların gece gündüz koşturmaktadır

Ak Parti, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte, milletimize yeni bir atılım dönemi yaşatacak ve Türkiye’yi çok daha ileriye taşıyacaktır. 

“DAHA NİCE YILARA İNŞAALLAH” 

Bu duygu ve düşüncelerle, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarımıza şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.