Ak Parti Seçim Startını Verdi

Ak Parti Seçim Startını Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2015 18:58
Ak Parti Seçim Startını Verdi

AK Parti Milletvekili adayları Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, İsmail Özdemir ve Ayşe Usta bugün Isparta'ya gelerek seçim startını verdi.

Ak Parti milletvekili adayları üniversite kavşağında yüzlerce araçla karşılandı.

Karşılamanın ardından Milletvekili Adayları tanıtım töreni Kaymakkapı Meydanı’nda yapıldı. Miting havasında geçen törende Milletvekili adayları halka seslendi.

Yeni Türkiye'nin inşaası için 7 Haziran'da gereken yetkiyi halktan istediklerini dile getiren milletvekili adayları, koalisyon kurmak isteyen muhalefeti eleştirerek, "Vatandaşlarımız koalisyon döneminde yeterince eziyet gördü. Yeni Türkiye'nin inşaası için tekrar tek başına iktidara talibiz" dediler.



Kaymakkapı Meydanı'nda yapılan konuşmaların ardından partililer ve milletvekili adayları AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına geçtiler.

Burada yapılan duanın ardından SKM Açılış kurdelesini AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili adayı Ayşe Usta birlikte kesti.

















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum