AK Parti'de Adaylık Krizi

Adaylık başvurularının sona ermesine dakikalar kala AK Parti’de kriz yaşandı. İşte basına yansımayan o krizin perde arkası…

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2013 16:21
AK Parti'de Adaylık Krizi

AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Suat Kolukırık bazı basın mensuplarına özel açıklama yapacağını söyleyip o an adaylık başvurusunda bulunan Emre Altuğ ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emin Korkmaz'ı kibarca kovdu.

Şok hadise bugün saat 14.00 sıralarında AK Parti İl Başkanlığı binasında yaşandı. Ak Parti belediye başkan aday adayı Emre Altuğ parti binasına adaylık başvurusu için gitmişti. O an içeride de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emin Korkmaz ile bazı partililer vardı.

Altuğ müracaat formunu teslim ettikten 5 dakika sonra odaya yine aynı partinin aday adaylarından Suat Kolukırık girdi. Odada bulunanlarla selamlaştıktan sonra koltuğa oturdu.

Daha sonra Suat Kolukırık öyle bir söz etti ki, ortamı buz kesti.

Kolukırık sonradan geldiği odada basın açıklaması yapacağını söyleyip herkesin dışarı çıkmasını istedi.

Bu sözler İl Başkan vekili Yaşar Ünlü'nün çay ikramı için odada beklemekte olan AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Emre Altuğ ve beraberindekilerle birlikte İl Başkan Yardımcılarını şoka uğrattı.

Bu şok sözler üzerine Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emin Korkmaz ve beraberindekiler odayı terk etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum