AK Parti'de Değişim Sinyalleri

AK Parti'de Değişim Sinyalleri

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2017 18:24
AK Parti'de Değişim Sinyalleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Metal yorgunluğu var, teşkilatları yenileyeceğiz” açıklamasının ardından AK Parti kulisleri karıştı. Ankara kulislerinden gelen haberler aralarında Isparta İl Yönetiminin de istifasının isteneceği yönünde.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada “Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem programı istedim. Bu yılsonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor' demişti.

Siyaset kulislerini bir anda ısındıran bu açıklamanın ardından gözler il başkanlıklarına ve il yönetimlerine çevrildi. Tamda bu sırada dün Ankara kulislerinden çarpıcı bilgiler gelmeye başladı.

HABERİN DETAYLARI YARIN DEMOKRAT GAZETESİ'NDE



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.