AK Parti’de Gözler İlçelerde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, İzmir’de Isparta Belediye Başkan Adayını açıklamasının ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına çevrildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2013 17:01
AK Parti’de Gözler İlçelerde

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilçe belediye başkan adaylarının 10 gün içerisinde açıklanacağını belirterek, parti üst kurulunun bu konudaki değerlendirmelerinin sonuna geldiklerini söyledi.

Gazetecilerin AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e sorduğu Isparta İlçe Belediye Başkan Adayları ne zaman açıklanacağı sorusuna Bilgiç, “İlçelerin belediye başkan adaylarının açıklaması konusunda parti üst kurulu çalışmalarına deva ediyor. İlçeler için üst kurulun çalışması yüzde 90 oranında tamamlandı. Ama yinede parti üst kurulu tarafından değerlendirmeler devam ediyor. Artık üst kurul raporunu tamamladıktan sonra başbakana sunacaklar. Yaklaşık 10 gün içerisinde de ilçe belediye başkan adayları açıklanmaya başlanılacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum