AK Parti'de Sürpriz Aday Mı?

Yerel seçimlerde belediye başkan adayı en çok merak edilen parti şüphesiz AK Parti. AK Parti kulislerinde ise çok sayıda isim konuşuluyor. Ama Genel Merkez'in Isparta'ya bir sürpriz yapacağı da Ankara kulislerinden gelen bilgiler arasında.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2013 17:33
AK Parti'de Sürpriz Aday Mı?

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol'un Kanal3'te katıldığı 3. Boyut programında AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıklamasının ardından AK Parti'de resmen ben de aday adayım diyen çıkmadı.

Ancak, Milletvekili adayı da olan Suat Kolukırık'ın yoğun çalışma temposu AK Parti tabanına ve Ispartalılara bir mesaj veriyor. AK Parti'de aday adayı olacak isimlerin başında Suat Kolukırık'ın adı sıklıkla telaffuz ediliyor.

Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı Emre Altuğ'da bazı platformlarda Aday adayı olacağının sinyallerini verdi. Arkasındaki medya desteği ile güçlü bir isim olan Altuğ'un da adaylık şansına yüksek bakılıyor.

AK Parti'nin eski milletvekillerinden Haydar Kemal Kurt, İl Başkanı Nuri Uzaktaş gibi çeşitli isimlerde AK Parti'de konuşulmaya devam ediyor.

Ancak, bu isimlerin hemen hepsi Isparta'da konuşuluyor. Ankara'da ise durumun farklı olduğu AK Parti'ye yakın kaynaklardan haber merkezimize ulaşıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun Isparta'da ikamet etmeyen, ama Ankara'da önemli görevlerde bulunmuş, Demokrat Parti kökenli bir ismin aday olması için gayret gösterdiği bilgileri de yabana atılır gibi değil.

Süleyman Soylu'nun üzerinde durduğu bir isim de kuşkusuz Tahir Alan. Demokrat Parti'de ciddi bir ağırlığı varken AK Parti'ye katılan Alan'da Soylu'nun listesinde yer alan isimlerden. Bakalım AK Parti'de ki bu savaşı Isparta mı yoksa Ankara mı kazanacak...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum