AK Parti'den Emniyet'e Ziyaret

AK Parti'den Emniyet'e Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2018 11:09
AK Parti'den Emniyet'e Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıl Dönümü sebebiyle, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve Beraberindeki parti yöneticileri Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne kutlama ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Yardımcıları Cengiz Sağlam ve Kamuran Koç tarafından karşılanan AK Parti heyeti, bir süre emniyetin çalışmaları hakkında bilgi aldı.  

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kamuran Koç, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili yapılan değerlendirmelerde "İnsanlık, Tarihin Hiç Bir Evresinde Böyle Bir İhanet Görmemiştir." dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Cengiz Sağlam ise 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin Yaşandığı Sırada Siirt'te Görev Yaptığını ve O Gece Yaşananları Anlattı.

Sağlam; "Hainlerin  Hesaplayamadıkları Tek Şey Vardı O da Türk Milletin İman Gücü ve Milletine Olan Sadakati! Ve Biz Güvenlik Güçleri Olarak Biliyoruz ki Başımıza Ne Gelirse Gelsin Bizim için Her Zaman, Bir Yerlerde Edilen Dualar Sayesinde Biz Ayaktayız, Hayattayız, Görevimizin Başındayız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak, emniyet güçlerine başarı dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.