AK Partili Kadınlar Helva Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Kadir Gecesi sebebi ile parti binası önünde halka helva dağıttı.

Yayınlanma:
AK Partili Kadınlar Helva Dağıttı

Isparta’nın gelenek ve göreneklerinden biri olan kandil gecelerinde halka helva dağıtma geleneğini AK kadınlarda ihmal etmedi. Kaymakkapı meydanında parti binasının önünde dağıtılan helva halk tarafından da çabucak bitirildi. Helva dağıtımına İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Milletvekili Recep Özel ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak , Kadın Kolları yönetimi , Gençlik Kolları ve pek çok partili katıldı.Yaklaşık 1000 kişilik pişirilen helva özel kâseler içerisinde dağıtıldı. Kadir Gecesi münasebeti ile dağıtılan helva sonrası basına kısa bir açıklamada bulunan Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederken, zulüm içerisinde bulunan İslam ülkelerinin ve Müslümanların da kurtuluş günü olmasını temenni etti.

Tunçbilek, “Hayır, bereket ve manevi hazzın yoğun olarak yaşandığı Kuran ayı olan on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın da coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir. Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi'nde, İslam âlemi olarak Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve mağfiretine erişiriz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam âleminin ve hemşehrilerimin Kadir Gecesini tebrik eder, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlığın huzur içinde yaşamasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum