Akdeniz’e Yakışmadı

Akdeniz’e Yakışmadı: Son 10 Gün Kala mı Anladınız Sanal Ortam Olduğunu?

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mart 2017 00:29
Akdeniz’e Yakışmadı

En Isparta 2016 oylamasının tamamlanmasına 10 gün kala En İyi Yerel Gazete kategorisinden çekilme kararı alan Akdeniz Gazetesi, bugünkü sayısında sanal ortamda yapılan oylamanın güvenilir olmadığını iddia etti.

Oysa söz konusu gazete ilki 2015 yılında yapılan ‘En Isparta’ oylamasında aynı kategoride birinci çıkmış ve düzenlenen ödül törenine katılarak ödülünü almıştı.

Yine sanal ortamda yapılan ve kentin en iyilerinin internet oylamasıyla tespit edildiği platformda 20 gündür devam eden oylamaya katılan, sosyal medya üzerinden gazetesine destek isteyen Akdeniz Gazetesi’nin oylamanın tamamlanmasına son 10 gün kala çekilme kararı alması ve gerekçe olarak ‘sanal ortam’ eleştirisi getirmesi tarafımızca TUTARSIZLIK olarak algılanmıştır.



Mantıklı bulmamamıza karşın Akdeniz Gazetesi’ni kurumun yeni haber müdürü Levent Doğan’ın talebi üzerine oylamadan çıkarıyoruz. Konuyla ilgili yorumu öncelikle oylama boyunca Akdeniz Gazetesi’ne destek veren takipçilerimize ve Isparta kamuoyuna bırakıyoruz.

Ayrıca Akdeniz Gazetesi’ne yine bugünkü gibi sanal ortamda yapılan En Isparta’nın 2015 oylamasında birinci çıkarak aldığı ödülü iade etmesini tavsiye ediyoruz.


                                                             EN ISPARTA TERTİP KOMİTESİ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum