AKEDAŞ Milleti Karanlığa Mahkum Etti

Isparta'da son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı iyice çileden çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2014 16:38
AKEDAŞ Milleti Karanlığa Mahkum Etti

TEDAŞ'ın özelleştirilmesi sonrası AKEDAŞ olarak Isparta'da hizmet vermeye başlayan şirket günlerdir habersiz ve zamansız kesinti uyguluyor. Son olarak önceki gün şehir merkezinde dün de bazı mahallelerde yaşanan elektrik kesintileri artık milleti isyan noktasına getirdi.

VALİ DEVREYE GİRSİN
Ispartalı gazeteciler başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütü ve vatandaşlar Isparta Valisi Vahdettin Özkan'ın bu konuda ne zaman devreye gireceğini merak ediyorlar. Isparta'nın karanlıkta kalmasının şehrin Valisi tarafından gündeme alınması gerektiği yönünde birleşen vatandaşlar "Artık yeter. Her gün elektrik kesiliyor. AKEDAŞ bu işi yapamayacaksa bıraksın gitsin" dediler.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Elektrik kesintileri siyasilerin de gündemiydeydi. Birçok siyasi kesintiyi sosyal medya üzerinden protesto etti. Gazeteciler de arka arkaya paylaşımda bulundular. Tahsilat günlerini bir gün dahi geçirmeyen AKEDAŞ'ın elektriğe gelince kesinti uygulaması büyük tepki topluyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum