Akkent'te Dayanışma Toplantısı

"Tanıma ve Dayanışma" toplantısı düzenledi.Isparta'da, Akkent Mahallesi Muhtarlığı "Tanıma ve Dayanışma" toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2011 14:52
Akkent'te Dayanışma Toplantısı

"Tanıma ve Dayanışma" toplantısı düzenledi.Isparta'da, Akkent Mahallesi Muhtarlığı "Tanıma ve Dayanışma" toplantısı düzenledi.

Toplantıya Vali Memduh Oğuz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Sağlık İl Müdürü vekili Mehmet Karakaya ve vatandaşlar katıldı.

Vali Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, valilerin, devletin illerdeki "kaptanları" olduğunu belirterek, "Vali Ankara'ya gittiği zaman, (Ver benim Isparta'mın hakkını) diyerek alır. Gücümüz neyse hep beraber kullanırız. " dedi.

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Oğuz, sorunların çözümü için tüm imkanları belediye ile birleştirerek sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Oğuz, "İkilik yok dirlik var, yalnız bunda birlik var, yalnız bundadır ferah, la ilahe illallah, yani biz biriz ve beraberiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, sık sık ziyaret ettiği Akkent mahallesindeki altyapı açışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Bölgenin yokuşlu olması nedeniyle yaşlılar ve hastaları dikkate alarak asansör sistemi kurmayı planladıklarını kaydeden Başkan Günaydın, "Kendinizi, uzakta kalan, gözden ırak olan, ilgilenilmeyen bir mahalle olarak görmeyin" dedi.

Muhtar Bekir Çevikbaş ise, mahalledeki yaşanan sorunları anlattı. Çocuklar için mahallede bir oyun parkı yapılmasını isteyen Çevikbaş, mahallenin bozuk yollarının da onarılması için yardım istedi.

Konuşmaların ardından Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Halkoyunları Ekibi folklor gösterisi sundu. Gösterinin ardından Muhtar Çevikbaş'ın, maddi imkansızlıklar nedeniyle gösteri ekibine kostüm alamadıklarını belirtmesi üzerine Vali Oğuz, ekibin ihtiyaçlarının en kısa sürede karşılanacağını bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.